Om IE Water

IE Water är ett företag som har mångårig erfarenhet inom vattenrening och pumpsystem. Vi erbjuder er nyckelfärdiga Vatten- och Avloppsanläggningar med de rätta lösningarna just för er. Vi finns med från början och ända tills anläggningen är färdigställd.

Därefter erbjuder vi kunden att teckna driftsupportavtal där vi biträder er med driften på anläggningen.

Vi vill att våra kunder ska få ett rent vatten samt en driftsäker anläggning som håller i många år. Vi jobbar noggrant och erbjuder våra kunder kvalitet på de jobb vi utför. I entreprenaderna ansvarar vi alltid för processkonstruktioner, svets och rörarbeten samt El och Styr. Vi utför även ingenjörs och konsulttjänster inom vattenrening, dricksvattenrening, avloppsvattenrening och processvattenrening
Så behöver du hjälp med att rena ditt dricksvatten?

Bygga om eller bygga ett nytt vattenverk, avloppsanläggning eller pumpanläggning? Dimensionera vattenfilter eller pumpar. Behöver du en ny elanläggning och ny El och Styr samt övervakning av denna via internet? Processkunskapen är det som är grunden i all utformning i IE Waters uppdrag! Det är alltid processen som styr utformningen av anläggningen inte byggnaden!

Behöver du något av detta?
Då har du kommit rätt, tveka inte utan hör av dig till:
IE Water AB